26.1.15

S láskou, Rosie - Cecelia Ahern 

Orig. název: Where Rainbows End
Rok vydání: 2014
Počet stran: 432
Motto
(leden)

"Dnes tě miluji víc než kdy jindy a zítra tě budu milovat ještě víc."
Tahle knížka má vážně sílu. Je to neuvěřitelný příběh o lásce...o životě...osudu....o nekonečné řadě "šťastných" i "nešťastných" náhod. A hlavně....o naději, kterou nesmíme ztrácet... Těším se na film.
Tohle všechno platí, ale je tu jedno ale... 
I přesto, že je kniha svým způsobem perfektní, tak malou vadu na kráse přeci jen má. A tím je styl psaní nebo lépe řečeno forma jakou je kniha napsaná. Celá a to doslova celá, je psána formou dopisu, mailů, zpráv přes chat atd... No, nezlobte se na mě, ale když už si dopisují i matka s dcerou, které se vidí denně??? No, to asi ne. Pro oživení, by to chtělo aspoň sem tam nějakou kapitolu v klasické formě s přímou řečí. Ono to totiž vcelku nudilo, ale ne tím, že by byl nudný obsah, ale ta forma byla prostě fádní. Každopádně, stává se to málo kdy, ale tady asi opět zvítězí film před knihou. :-)
Tohle bude parádní slaďárna :-D

Databáze knih
Goodreads

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[