Vyhrála jsem!!! - předpremiérová projekce Zabijáků

11.5.15
Jupi, jou:-D. Právě jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála na Neoluxor soutěž o lístky na předpremiérovou projekci Zabijáků. Mám ohromnou radost, áááále, asi se tam nedostanu :-(. Jdu zjišťovat, jestli je možnost výhru někomu přenechat. Nemáte s tím třeba zkušenosti??? 

Dobrý den přeji,

s knihkupectvím Neoluxor jste soutěžil/a o vstup na předpremiérovou projekci filmu ZABIJÁCI, který míří do našich kin a který byl natočen podle stejnojmenné knihy
http://neoluxor.cz/beletrie/zabijaci-druhy-pripad-komisare-carla-mo--172004/ 

Je mou milou povinností vám oznámit, že jste vstup na projekci vyhrál/a :-)

Tedy: čekáme vás v kině SVĚTOZOR PRAHA na Václavském nám, ul. Vodičkova, zítra, v úterý 12. května 2015, začátek ve 20:30. U vstupu bude vaše jméno napsáno na guest listu. Vstup platí pro 2 osoby, tedy si s sebou někoho vezměte :-)

Přeji pěkný den a gratuluji. Užijte si film :-)

Za tým Neoluxor

Petr    

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[