UNBOXING 01/2016

20.1.16
A je to tady....první unboxing roku 2016!
Včera jsem zveřejnila svůj lednový wishlist a dnes si můžu díky tomuto balíčku pomalu odškrtat pár položek :-).
Nebudeme to nijak zdržovat a jdeme na to!





 Už zase sbíráme podíky :-D

Pečovatel
Byla to taková klidná vilová čtvrť. Idylka skončila ve chvíli, kdy byli v jednom domě nalezeni spoutaní manželé, zmlácení a vyčerpaní po několika dnech bez jídla a pití. Ale to nejhorší zjištění mělo teprve přijít: jejich syn zmizel beze stopy.Případu uneseného dítěte se ujímá detektiv inspektor Jack Caffery. Když je krátce poté nalezena chlapcova mrtvola, Caffery pochopí, že při tomto pátrání bude muset sáhnout na dno svých sil. Důvodem není jen brutální povaha pachatelova jednání, ale také skutečnost, že s touto tragédií je nepřímo spojena i událost z jeho vlastní minulosti.
A jak se Caffery noří hlouběji a hlouběji do zlověstné pavučiny vrahových činů a snaží se udržet ve svém vlastním životě aspoň jakýsi řád, vyplynou na povrch odhalení tak hrůzná, že by se nemohla odehrát snad ani v tom nejšílenějším snu...
Povídej, co vidíš
Bailey Carpenterová pracuje jako detektiv u advokátní kanceláře. Když je však jedné noci brutálně znásilněna, zhroutí se jí celý svět. S návaly panické úzkosti a hrozivými nočními můrami zůstává uzavřena mezi stěnami svého luxusního bytu, násilníka totiž vidí v každém muži, kterého potká. Čas si krátí pozorováním okolních domů dalekohledem. Postupem času však pomalu přestává věřit svému rozumu, protože ji každou noc budí zvonění telefonu a v protějším věžáku se neustále u okna producíruje jakýsi muž, který Bailey dokonce také sleduje dalekohledem. Věřit mu ale přestává i policie, ačkoliv pachatele stále ne a ne najít. I přes svůj stav tak Bailey nezbývá než vzít pátrání do vlastních rukou. Do toho se objevuje její nevlastní sestra Claire se svou přidrzlou pubertální dcerou Jade kvůli ohromnému dědictví, o které se nevlastní sourozenci soudí.
P.S.
Soubor fejetonů, kterými herečka Aňa Geislerová přispívala do magazínu ELLE, nyní vychází knižně. V souhrnném vydání vyvstává příběh, který mohl dříve čtenářům snadno uniknout; příběh části života, ve které jako by se odehrálo úplně všechno. Příchod nových členů rodiny, odcházení těch starých, lásky, pády, úspěchy, problémy. Pět podivuhodných let, k nimž autorka přidala ještě několik dříve nepublikovaných textů.
V podezření
Zdá se, že se Josephu O’Loughlinovi, špičkovému klinickému psychologovi, v životě daří – má nádhernou ženu, milující dceru a úspěchy v zaměstnání. Stačí však málo a jeho dokonalý život se stane noční můrou. Vše začne ve chvíli, kdy je přizván k vyšetřování smrti neznámé mladé ženy a zároveň musí řešit složitou situaci se svým problémovým pacientem. Pronásledován obrazy rozbodaného dívčího těla se vydává na cestu, jež vede do nejtemnějších zákoutí lidské mysli. Aby dokázal zastavit vraha a zachránit svou rodinu, je nucen riskovat vše…
Ptáčník
Detektiv Jack Caffery umí nahnat hrůzu i nejprotřelejším kriminálníkům, ale tentokrát už od začátku tuší, že ho čeká procházka peklem. Když je na opuštěném předměstí Londýna nalezeno pět mrtvol bestiálně znetvořených a sexuálně zneužitých žen, zavládne mezi přivolanými policisty zděšení.
Tady máme všechny krásky společně. Kniha P.S. je kolegyně z práce, ale prý mi ji půjčí :-). 
Mo Hayder si chci doplnit celou, protože jsem od Ježíška dostala Vlka a nerada čtu série rozkouskovaně, přišla bych tak o vedlejší příběh. Na Joy se těším opravdu moc, je to sice takové malé koťátko, ale určitě bude skvělá. V podezření je opět zakoupeno k doplnění série. Doufám, že se ke knihám brzy dostanu. Dnes bych chtěla začít číst Cizince od Cobena, který mi posílají Dobré knihy k recenzi. Balíček už je na cestě ke mě, to znamená, že bude další mini unboxing ;-).
Ale pak se asi hned vrhnu na Mo. 
Hezkou středu všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[