🔝 KNIŽNÍ TIP č. 5 🔝

1.2.17

Pěknou středu vám všem!

správný čas na další knižní tip. Pro tento týden jsem neměla nic připraveného, takže ještě teď, když mám článek rozepsaný, tak vlastně nevím, co vyberu...
...
Tak, tentokrát pro vás nebudu mít žádnou aktuální novinku. Ale! Inspirací pro tento tip mi bylo vydání třetího dílu z této série. Možná ji mnoho z vás zná a možná jste si vědomi i toho, že u této série dlouhou dobu nebylo jisté, jestli se budou vydávat další díly. I s tím třetím, který vyjde 22.2. to nebylo nijak jasné. Ale k mému překvapení YOLI vydává další pokračování! 
Když jsem koukala na Goodreads, tak jsem byla maličko v šoku, protože pod názvem této série a autorky se ukrývá cca 17 knih. Sama vám nedokážu vysvětlit jestli jde o jednu sérii nebo o nějaké další "větve" série. Pokud máte někdo lepší info, tak sem s ním.
No, nebudu vás dále napínat, vybrala jsem pro vás první díl série Rosemary Beach od Abbi Glines.

📖 TIP pro 5. týden 📖


Rosemary Beach 1: Hranice nevinnosti


Anotace

Dva nevlastní sourozenci. Dva rozdílné světy. Osudová přitažlivost. Rush slíbil Blaire věčnou lásku… ale sliby není lehké dodržet. Dokážou spolu šťastně žít, nebo už vše zašlo příliš daleko? Rush musí volit mezi svou rodinou a láskou k Blaire, přitom nechce ani jedno ztratit. Bude si muset vybrat, co je pro něj důležitější. Ale jde to vůbec? Blaire nechce opustit svoji pohádkovou představu o láskyplném vztahu s Rushem, ale sama sobě musí přiznat, že už to dávno není pravda. Oba se navzájem zraňují a Blaire už nemůže zastírat, že téměř nic není v pořádku. Díky své lásce k Rushovi a touze po spokojené rodině dál věří, že přijdou na způsob, jak všechno skloubit. Nakonec ale musí udělat to, co bude nejlepší pro ni a pro miminko. I kdyby jí to mělo zlomit srdce. Dovedou svůj vztah Rush a Blaire udržet, aby každý z nich neztratil příliš? Třetí kniha úspěšné série Rosemary Beach od bestsellerové autorky NEW YORK TIMES.

Info o knize:


Nakladatel:YOLI
Série:Rosemary Beach (1.díl)
Jazyk:česky
Pořadí vydání:1.
Počet stran:256
Vazba:Paperback
Formát, hmotnost:125 × 200 mm, 260 g

O autorovi:

Abbi Glinesová

Abbi Glinesová žije se svou rodinou v Alabamě a vášnivě miluje knihy. Na svém kontě má již několik úspěšných sérií, mezi nimi také Rosemary Beach, Sea Breeze, Vincent Boys a Existence, a se svými romancemi pokořila bestsellerové žebříčky New York Times, USA Today a Wall Street Journal. Kdybyste se jí zeptali, kolik už napsala knih, zřejmě se na chvíli zapřemýšlí a začne je počítat na prstech. Když zrovna nepíše, ráda čte, dívá se na filmy (nejraději sama), případně nakupuje – závislost na botách a kabelkách je u ní potvrzena, stejně jako závislost na odpoledním čaji po britském způsobu a sociálních sítích. Kniha Za hranicí nevinnosti ze série Rosemary Beach navazuje na knihu Hranice nevinnosti. Více o Abbi a jejích knihách najdete na webových stránkách abbiglines.com.

Co dodat:

  • já jsem si tuhle sérii zamilovala už s prvním dílem
  • ano, nevýhodou je, že si nemůžeme být jistí vydáním dalších pokračování
  • Abbi Glines píše velmi poutavě a jednoduše, není to žádné složité čtení
  • můžeme knihu považovat za jednoduchou červenou knihovnu pro náctileté, ale je mi to fuk, mě to bavilo a baví
  • další nevýhodou knihy je fakt, že ji budete schopni přečíst za jedno dopoledne - chytne a nepustí
  • pokud máte rádi lehké romantické čtivo, pak je to ta pravá volba
  • možná si při čtení řeknete, že je to kýč ALE! On vás ten kýč bude sakra bavit!
  • neměla jsem v plánu si knihy kupovat v knižní podobě, mám je elektronicky, ale když už teď Yoli vydává třetí díl, kde by se teoreticky mělo vše mezi Rushem a Blaire vyřešit, tak si je rozhodně dokoupím
  • jste romantická duše? Pak neváhejte!

Pokud si stále ještě nejste jistí, pak vám nabízím svou recenzi k přečtení, aspoň si více nastíníte o čem kniha pojednává :-)



Jak se vám dnešní romantický tip líbí?

Mějte pěkný den, Míša 😊

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[