SOUTĚŽ: Léto s Lisbeth Salanderovou

7.8.17
Zdravím vás, moji milí čtenáři!


Slibovala jsem vám soutěž. Měla být spuštěna o víkendu, ale bohužel jsem nic nestihla. Dnes to tedy napravuji. 

Soutěžíme o čtyři díly série Milénium. Tři díly jsou od Stiega Larssona a čtvrtý navazující od Davida Lagercrantze. Knihy jsou nové, mnou kupované a jedná se o měkkou vazbu.

Podmínky soutěže:

  • zúčastnit se mohou osoby se zasílací adresou v ČR a SR
  • podmínkou je vyplnění soutěžního formuláře
  • soutěž bude trvat od 7.8. 2017 do 13.8.2017
  • výherce bude kontaktován prostřednictvím e-mailu a bude mít 72 hodin na odpověď, pokud tak neučiní bude se losovat znovu
  • výherce bude vylosován pomocí random.org

Budu ráda za sdílení, ale toto není podmínkou 😉
Přeji vám hodně štěstí a teď už hurá do toho!

4 komentáře:

  1. Díky za super soutěž :))
    Od Larssona jsem nikdy nic nečetla, tak by bylo zajímavé vyhrát tyhle knihy. Třeba bych jej pak mohla zařadit mezi své oblíbence. Tak uvidíme komu bude přát štěstí:)

    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, Larsson je skvělý autor a tahle série je pecková, dokonce jsem slyšela (páč ten čtvrtý díl mi ještě chybí dočíst), že druhý autor se toho zhostil znamenitě a dokonce je to snad ještě lepší! Budu držet palce :-)

      Vymazat
  2. Moc děkujeme za senzační soutěž, Míšo! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[