🔝 KNIŽNÍ TIP č. 39 🔝

26.9.17

Krásný úterní den všem!

     Vítám vás u nového knižního tipu, dnes potěším hlavně fanoušky retellingů - tedy přepisů již napsaných příběhů. Ten dnešní, který jsem vybrala je na motivy Sněhové královny. Knihu vydává nakladatelství Fragment a má neskutečně krásnou obálku. Tenhle knižní kousek mě opravdu hodně láká!



📖 TIP pro 39. týden 📖


Anotace:

Sedmnáctiletá Snow žije v přísně hlídané klinice pro duševně choré. Hluboko uvnitř ví, že tam nepatří, ale na život mimo zdi nemocnice si skoro nevzpomíná. Jediné, co má, jsou divné sny. Vlastně ne, ještě má Balea – nejlepšího kamaráda, první lásku, člověka, kterého dokázala zničit jediným polibkem. Když Bale zmizí, Snow nezbývá nic jiného, než se vydat po jeho stopách. S pomocí podivného ošetřovatele, který ji pustí ven, se ocitne v Algidu. V mrazivé zemi, která je s její minulostí spojena víc, než si myslela. Algid je nevyzpytatelný, nebezpečný, plný čarodějnic, zlodějů a osudových setkání. Vládne mu krutý a mocný král. Když Snow zjistí, že jí v žilách koluje jeho krev, je postavena před volbu. Stane se hrdinkou nebo hříšnicí? Královnou nebo chudinkou? Vybere si mrazivou bezcitnost nebo pravou lásku? Úžasný příběh na motivy pohádky Sněhová královna od bestsellerové autorky Danielle Paigeové.

Info o knize:

Nakladatel: Fragment
Jazyk: česky
Pořadí vydání: 1.
Rok a měsíc vydání: 2017/10
Počet stran: 296
Typ, vazba: Kniha, pevná

Co dodat:

  • no, jako posuďte sami, ta obálka je dokonalá a doslova láká ke koupi
  • nakladatelství Fragment mě zatím ještě nikdy nezklamalo
  • kniha bude spíše pro mladší generaci čtenářů, ale i tak si myslím, že sedne i mě
  • přepis Sněhové královny? Proč ne!
  • kniha vychází cca 26.10.2017
  • pro milovníky fantasy jako stvořené
  • trošku mě dostává ta klinika pro duševně choré, klíčí ve mě zvědavost :-D

Tak kdo se nechá zlákat?

7 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář :-)

Autorská práva

Vyhrazuji si plné právo na své osobní a soukromé myšlenky, hodnocení a celkový popis knihy. Kopírování vlastního textu je zakázáno. Použité obrázky obálek knih pocházejí buď ze serveru goodreads.com, bux.cz nebo databazeknih.cz. Pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Použité úryvky či citace z knih, jsou vždy označené kurzívou a jsou ohraničeny uvozovkami, nevyhrazuji si na ně tedy žádná práva. Ta, podle zákona, náleží autorům knih.

© Knižní deníček. Úpravu šablony provedla Lucy Lillianne. Titulní obrázek vytvořila Knižní deníček. Optimalizováno pro Firefox.
[